Uusi tuotantolinja

Julkaisuaika: 2019-12-17 16:33:16  Hits: 30

Olemme erittäin ylpeitä voidessamme sanoa, että maaliskuun alussa lopetimme uuden tuotantolinjan asettamisen. Tämä on tehtaamme viides rivi. Toivomme kertovan tästä upeasta uutisesta ostajillemme. Vuodesta 2018 lähtien kapasiteettimme oli vaikea tyydyttää ostajien kasvavaa määrää, joten päätimme lisätä uuden tuotantolinjan lähetysten saamiseksi.


Lämpösulkemiskoneet olivat aivan uusia välttääkseen kuumennuslämpötilan epävakauden, mikä voisi johtaa hitsausosien helposti revittyihin. Katso uusi lämmitystiivistekonettamme seuraavassa kuvassa:

Koska olemme laajentaneet työmaan aluetta, uuden linjamme suurin pinta-alaleveys on noin 50 metriä. Joten uskon, että voisimme vastata mihin tahansa kokoon, jota ostajamme pyytävät.


Asetamme nyt kaksi ammattitaitoista työntekijää kussakin prosessissa. Lämpötiivistämisestä pakkaukseen on yhteensä 92 ammattitaitoista työntekijää, jotka voisivat ohjata uusia työntekijöitä.  

new heat sealing.jpg

Sillä välin ennen uusien työntekijöiden tekemistä massatuotannossa on kaksi tai kolme viikkoa tuotanto- ja turvallisuuskoulutukselle. Tähän asti voimme varmistaa, että ehkä tuotantonopeus on hiukan alhaisempi kuin aiemmat linjat, mutta laatu voidaan taata ehdottomasti.

 

Olemme varmoja, että uuden linjan kapasiteetti paranee paljon yhden kuukauden kuluessa. Kapasiteetin kasvaessa ja kustannusten laskiessa uskomme, että uusi hintamme on paljon kilpailukykyisempi kuin ennen.


Edellinen: Polyetyleenin hintakehitys

Seuraava: Logo tulosta pressuun